_
_
_

Rendelje meg ingyenes női magazinunkat!

Magazin megrendelése

Már csak pár lépés választja el attól, hogy Ön is boldog active beauty magazin tulajdonos legyen! Az ingyenes active beauty magazin megrendeléséhez kérjük, töltse ki az alábbi adatokat, majd kattintson a “Megrendelem a magazint!” gombra. A megrendelést követően egy évig, postai úton, teljesen költségmentesen kézbesítjük Önnek az aktuális lapszámot.

Az active beauty kártya 2018. májusban megváltozott: a régi, 13 számjegyű kártyákat megszüntettük, helyettük új, 16 számjegyű kártyákat vezettünk be. Az ingyenes active beauty magazint már csak az új kártyákkal rendelheti meg. Amennyiben nincs még új active beauty kártyája, ide kattintva pár lépésben igényelhet.

Rendelje meg az active beauty magazin mellett, a dm családi különszámát, a Family magazint is! Bővebben a különszámról itt olvashat. Amennyiben szeretné az active beauty magazin mellett a Family magazint is megrendelni, jelölje be a jelölőnégyzetet.
(Ha a jelölőnégyzetet üresen hagyja, csak az active beauty magazint postázzuk Önnek.)

Mi az active beauty kártyaszám?

A dm 2009-ben indította útjára törzsvásárlói programját az active beauty kártya bevezetésével. Ma már a dm App látja el ennek feladatát. Az active beauty kártyaszám az a 16 számjegyből álló sorozat, mely a kártya hátoldalán az aláírás mező alatt található, illetve az applikációban a "Saját kártyám" menüpontban a vonalkód alatt található. Ez a számsorozat szükséges a magazin megrendeléséhez, a pontok gyűjtéséhez és beváltásához, illetve minden kedvezmény igénybevételéhez is.

Amennyiben nincs active beauty kártyája, igényeljen most!

active beauty - a dm női magazinja

Havonta megújuló magazin

A dm női magazinja minden hónapban új lapszámmal jelentkezik, így mindig naprakész lehet a divat és a szépségápolás területén, emellett hasznos tippeket adunk a lakberendezés, az egészséges táplálkozás és az életmóddal kapcsolatos témakörökben is.

A magazin megrendelésének feltétele, hogy rendelkezzen active beauty kártyával, vagy digitális kártyával

Ahhoz, hogy meg tudja rendelni a dm női magazinját, szüksége lesz egy active beauty plasztik kártyára, vagy egy digitális kártyára. Bővebben a kártyáról itt olvashat

Díjmentes megrendelés és ingyenes kiszállítás

A magazint díjmentesen megrendelheti és még a postaköltség miatt sem kell aggódnia, ugyanis az active beauty magazint - teljesen ingyen postázzuk ki Önnek! Rendelje meg a magazint és helyezze magát kényelembe!

A megrendelést évente szükséges megújítani

A megrendeléstől számított egy év után újra meg kell erősítenie az adatait, amelyről az érvényesség lejárta előtt 1 hónappal értesítjük emailben. Erre azért van szükség, hogy biztosan mindig kézhez kaphassa az active beauty magazint. Megrendelését itt tudja megújítani.

Ha nem tudja megrendelni, keresse üzleteinkben az active beauty magazint!

Amennyiben nem rendelkezik még active beauty törzsvásárlói kártyával vagy digitális kártyaszámmal, a megjelenést követően korlátozott példányszámban üzleteinkben is megtalálhatja az active beauty magazint.

Lapozzon bele az active beauty magazinba

Az évente 10 alkalommal megjelenő magazin számtalan érdekes cikkel, szépségápolási és utazási tippel kedveskedik olvasói számára. Tekintse meg legutóbbi példányszámunkat itt.

dm App - a kedvezmények világa

Töltse le a dm alkalmazást és gyűjtse a pontjait digitálisan, amiket bármikor beválthat kedvezményes kuponokra, hogy üzleteinkben óriási kedvezményekkel vásárolhasson! Az alkalmazás androidos és iPhone készülékekre is elérhető.

active beauty online magazin

Ha még több inspiráló cikket szeretne olvasni a divat, a szépségápolás, a lakberendezés, az egészséges táplálkozás és az életmód területéről, akkor lapozzon bele a dm active beauty online magazinjába.